17 Σεπτεμβρίου: Δωρεάν παρουσίαση νέων προϊόντων ARTEX

05/09/2016 0 Comment(s) Flios News,Presentarions,

 


 

 

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στην πρώτη δωρεάν παρουσίαση του εργαστηρίου μας μετά το καλοκαίρι. Επιστρέφουμε ανανεωμένοι, με δημιουργική διάθεση, με νέες ιδέες και τεχνικές!

 

Στην πρώτη, λοιπόν, συνάντησή μας η Νίκη Ζερβού θα κάνει μια παρουσίαση των καινούριων προϊόντων Artex και των ποικίλων εφαρμογών τους στις τεχνικές διακόσμησης και ιδιαίτερα σε έργα Mix Media που εντυπωσιάζουν με το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Ώρες: 12:00- 13:00

Για να εξασφαλίσετε θέση, δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2310-257576 ή με e-mail στο info@fliosart.gr

 


 

 

Μια μικρή εισαγωγή…

 

 

Τα προϊόντα Artex είναι φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς βλαβερές ουσίες.

 

 

Αποτελούνται από σκληρυντές υφασμάτων σε διάφορα χρώματα, οι οποίοι είναι  κατάλληλοι για χρήση με όλα τα απορροφητικά υλικά όπως βαμβακερά υφάσματα, χαρτόνια, μετάξι, φυσικές ίνες, χαρτί, χαρτόνια, δέρμα κ.α.

 

 

Τα μοναδικά χρώματα σε σκόνη (Pigment) της Artex προέρχονται από φυσικά ορυκτά και έχουν έντονα και πολύ ιδιαίτερα χρώματα που δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στα έργα μας.

 

 

Τα χρώματα σε σκόνη έχουν πολλές και διαφορετικές χρήσεις:

 

 

-Ανακατεύουμε τα χρώματα σε σκόνη με χλιαρό νερό και δημιουργούμε τα δικά μας χρώματα mist! Τοποθετούμε το μίγμα σε ένα δοχείο με βαποριζατέρ και ψεκάζουμε το έργο μας όπως τα χρώματα mist.

 

 

-Ρίχνουμε σκόνη μέσα σε ακρυλικά χρώματα ή χρώματα κιμωλίας και αλλάζουμε την απόχρωσή τους. Παίζουμε με την ποσότητα του χρώματος σε σκόνη που θα ρίξουμε μέσα για να δημιουργήσουμε την δική μας ιδιαίτερη απόχρωση.

 

-Ρίχνουμε το χρώμα σε διάφανο κερί και το χρωματίζουμε. Στη συνέχεια το χρησιμοποιούμε κανονικά σε ξύλινα αντικείμενα, για να τα χρωματίσουμε και να προστατέψουμε το ξύλο!

 

-Στα mix media έργα ρίχνουμε λίγο χρώμα σε σκόνη πάνω σε πάστες, ψεκάζουμε με νερό και τα χρώματα «τρέχουν» στην επιφάνεια δημιουργώντας μοναδικά χρωματικά εφέ!      

 

-Χρησιμοποιούμε τα χρώματα αυτά για να χρωματίσουμε όλων των ειδών τις πάστες χωρίς να επηρεάσουμε την σύστασή τους.

 

-Χρησιμοποιούμε τα χρώματα αυτά για να χρωματίσουμε το διάφανο σκληρυντικό υφάσματος, το οποίο στη συνέχεια μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε κανονικά.

 

Τέλος η πάστα σκουριάς  1ος συστατικού προσδίδει στο έργο μας το μοναδικό εφέ του σκουριασμένου μετάλλου.  Επειδή η πάστα περιέχει μέταλλο, η επιφάνεια γίνεται μαγνητική!

 

 

Δείτε όλα τα ΝΕΑ προϊόντα Artex εδώ.

Save